Payt, de norm in modern debiteurenbeheer

Rozenstad, het juridische verlengstuk van Payt

Payt bewijst dat debiteurenbeheer persoonlijk, efficient en effectief kan zijn. De software geeft organisaties de mogelijkheid facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd te versturen, zonder controle te verliezen. Bovendien faciliteert Payt de dialoog met klanten via een geavanceerd communicatiesysteem. Hierdoor wordt een factuur een contactmoment in de klantbeleving en zorgt het voor beter betaalgedrag. Zo zorgt Payt voor snellere betalingen en orde in de organisatie. 

Rozenstad werkt op een persoonlijke manier om bij non-betaling van de factuur via Payt op een zo effici├źnt en effectieve manier het op een juridische manier incasseren van openstaande facturen. Als klant van Payt kunt u ervoor zorgen dat het dossier aan het einde van het minnelijk traject, geautomatiseerd aan ons wordt aangeboden voor het gerechtelijke incassotraject. Wanneer het dossier is ontvangen treden wij in contact met u over de mogelijkheden voor procederen en beslaglegging om een snelle betaling van de vordering te realiseren. 

Klant van Payt?

Klanten van Payt kunnen met ons samenwerken door volledig geautomatiseerd het dossier via Payt over te dragen, zodat de deurwaarder probleemloos het gerechtelijke incassotraject kan starten. 

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op met Payt of Rozenstad!

http://www.paytsoftware.com/